1204 Budapest, Virág Benedek u. 79.
+36 20 960 5060
H-P: 08:00-18:00, Sz: 08:00-14:00
100% visszavásárlási garancia - a további részletek megtekintéséhez kattintson ide!

Szolgáltatások

Milyen szolgáltatások közül választhat, aki betér hozzánk?

Szolgáltatási palettánk széles, nálunk mindent megtalál, ami a gumiabroncsokkal, autógumikkal kapcsolatos. Foglalkozunk gumiabroncsok javításával, mely szorult helyzetben kínál optimális és gyors megoldást defektre, pótkerék javításra és kisebb gumiabroncs hibák kiküszöbölésére. Természetesen gumisterelést is végzünk, legyen az téli-nyári garnitúraváltás, új gumik felnire szerelése vagy nyomásbeállítás. Szolgáltatásaink között szerepel még a centrírozás, mely elengedhetetlen művelet a biztonságos közlekedéshez és nem utolsó sorban a gumiabroncs idő előtti elhasználódásának kiküszöbölése mellett megóvja a futóművet az ide korán bekövetkező elhasználódástól.

A gumiabroncsokon kívül természetesen felnikkel is foglalkozunk. Alufelnik és acélfelnik is megtalálhatóak kínálatunkban. Választékunk csaknem teljesen lefedi a piaci palettát, méretben, színben, alufelnik esetében „formában” is minden igényt igyekszünk kielégíteni hasznos tanácsokkal szolgálva a vásárlást megelőzően.
Szolgáltatási körünkből természetesen nem maradt ki az új gumiabroncsok értékesítése, középkategóriától a prémium kategóriáig nálunk mindent megtalál. Cégünk foglalkozik jó minőségű használt gumiabroncsok értékesítésével is, melyek minőségükben megfelelnek a követelményeknek, nem leharcoltak, még akár több ezer kilométer megtételére is alkalmasak.

Szolgáltatásink összekapcsolhatóak és persze külön-külön is választhatóak, de nyilván érdemesebb egy helyen letudni minden gumiabroncsokkal összefüggő kötelező, vagy kívánság alapú munkát.